• Ενισχυμένος ο κοινωνικός τουρισμός μέσω Αγροτικής Εστίας στην Λέσβο
  • 31.07.2017 | 07:50

    Ενισχυμένος ο κοινωνικός τουρισμός μέσω Αγροτικής Εστίας στην Λέσβο

    Μέχρι 10 διανυκτερεύσεις, δικαιούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ΛΑΕ/ΟΓΑ από όλες τις περιοχές της χώρας που θα επιλέξουν ως τουριστικό προορισμό το νησί της Λέσβου, καθώς και οι δικαιούχοι του προγράμματος μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι θα επιλέξουν να κάνουν χρήση των δελτίων τους, παραμένοντας στο νησί τους, εκτός από το χωριό ή την πόλη μόνιμης κατοικίας τους.

  • Τουριστικός πόλος έλξης το Κτήμα Συγγρού
  • 28.07.2017 | 06:38

    Τουριστικός πόλος έλξης το Κτήμα Συγγρού

    Η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη βόρειας Αθήνας, κ. Γιώργο Καραμέρο και την πρόεδρο του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.)- διαχειριστή του Κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Ανδρέα Συγγρού, κα Άννα-Μαρία Γιάντση.

  • Το επόμενο εξάμηνο τα πρώτα σήματα της μακεδονικής κουζίνας σε εστιατόρια και ξενοδοχεία
  • 12.07.2017 | 12:29

    Το επόμενο εξάμηνο τα πρώτα σήματα της μακεδονικής κουζίνας σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

    Μέσα στο επόμενο εξάμηνο αναμένεται να αναρτηθούν τα πρώτα σήματα της μακεδονικής κουζίνας σε εστιατόρια και ξενοδοχεία της Κεντρικής Μακεδονίας -και όχι μόνο- για να υποδηλώνουν ότι στους χώρους αυτούς μπορεί κάποιος να γευτεί μπακαλιάρο με χόρτα της ελληνικής γης, ιμάμ μπαϊλντί, χοιρινό με λιαστή ντομάτα, μπάτζο και πολλά ακόμη εκλεκτά εδέσματα, όλα τους μαγειρεμένα με πρώτες ύλες από τη μακεδονική γη και με τις πιστοποιημένες συνταγές διακοσίων χρόνων, οι οποίες περιλαμβάνονται στο μακεδονικό συνταγολόγιο, που δημιούργησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

  • Στην δημοσιότητα η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το νέο LEADER
  • 10.07.2017 | 13:48

    Στην δημοσιότητα η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το νέο LEADER

    Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ – Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία.