• Μανιφέστο γαστρονομίας από τις Κυκλάδες
  • 20.03.2015 | 13:53

    Μανιφέστο γαστρονομίας από τις Κυκλάδες

    Στη γαστρονομία ποντάρουν οι Κυκλάδες για την αναβάθμιση και μεγέθυνση του τουριστικού προϊόντος και στο πλαίσιο της εκδήλωσης Aegean Cuisine, παρουσιάστηκε ένα "Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας" γεμάτο αρώματα, εικόνες, γεύσεις και πολιτισμό από τα 24 νησιά που αποτελούν την καρδιά του Αιγαίου, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε.

  • Μεγάλο ενδιαφέρον για το LEADER Ανατολικής Πελοποννήσου
  • 17.03.2015 | 11:21

    Μεγάλο ενδιαφέρον για το LEADER Ανατολικής Πελοποννήσου

    Εξαιρετικά μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για το τοπικό πρόγραμμα LEADER Άξονας 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στην Ανατολική Πελοπόννησο. Ειδικότερα, υποβλήθηκαν συνολικά 63 προτάσεις στο πλαίσιο της 5ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που έκανε η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Πάρνωνα ΑΕ, για ένταξη στο πρόγραμμα.

  • Δράσεις για την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού στην Ιταλία
  • 03.03.2015 | 10:23

    Δράσεις για την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού στην Ιταλία

    Συγκεκριμένα για δεύτερη συνεχή χρονιά το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας σε συνεργασία με τον διεθνή τουριστικό πράκτορα Eden Viaggi και την ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar, διοργάνωσε γαστρονομικό "ταξίδι" με τον τίτλο Sympossio, σε έξι πόλεις (Μιλάνο, Μπολόνια, Πέζαρο, Ρώμη, Φλωρεντία και Τορίνο).

  • Έως 20 Απριλίου αιτήσεις για το LEADER Καρδίτσας
  • 11.02.2015 | 09:33

    Έως 20 Απριλίου αιτήσεις για το LEADER Καρδίτσας

    Από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου και έως τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015, είναι δυνατή η κατάθεση αιτήσεων – φακέλων υποψηφιότητας από τους υποψήφιους δικαιούχους για τη χρηματοδότηση των επενδυτικών τους προτάσεων στο πλαίσιο της 5ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Αναπτυξιακής Ανώνυμης εταιρίας Ο.Τ.Α συνολικού προϋπολογισμού 1.643.982,82 ευρώ και Δημόσιας Δαπάνης 829.491,41 ευρώ.

  • Κατάλογο προμηθευτών αγροτικών προϊόντων ετοιμάζουν τα ξενοδοχεία της Κρήτης
  • 05.02.2015 | 09:43

    Κατάλογο προμηθευτών αγροτικών προϊόντων ετοιμάζουν τα ξενοδοχεία της Κρήτης

    Στην ανάγκη σύμπραξης των παραγωγών κρητικών προϊόντων σε clusters, ώστε να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να κάνουν πιο ανταγωνιστικές τις τιμές τους αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης στη εναρκτήρια συνάντηση για την προετοιμασία του 4ου Παγκρήτιου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής- σούπερ μάρκετ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου.