Στη Γλυφάδα το δεύτερο «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» | paseges.gr

Εκτύπωση Αποστολή
Στη Γλυφάδα το δεύτερο «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής»

Στη Γλυφάδα το δεύτερο «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής»

09.11.2007 | 08:05
Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου το «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» πραγματοποίησε τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματός του στην περιοχή της Γλυφάδας (Λεωφ. Ποσειδώνος 81, ισόγειο εμπορικού κέντρου Colosseum), στην Αθήνα.

Στην αλέα του εμπορικού κέντρου με τους τεράστιους ευκαλύπτους, τις ελιές, τα λουλούδια και τα παραδοσιακά φανάρια με τα κεριά η ατμόσφαιρα θύμιζε γιορτή σε κήπο. Σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα μεθυστικό ταξίδι στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας μέσα από γεύσεις, αρώματα και μουσικές και να απολαύσουν μοναδικά εδέσματα φτιαγμένα με προϊόντα από τα ράφια του Παντοπωλείου, όπως προσούτο Ευρυτανίας, σύγκλινο Μάνης, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, σταμναγκάθι Κρήτης, σαρδέλλες Μυτιλήνης, λιαστές ντομάτες από τον Αγιόκαμπο Λάρισας, πικάντικα τυράκια με ρίγανη, πιπεριά, άνηθο και σκόρδο από τη Θεσσαλονίκη, λαδοτύρι Μυτιλήνης, σφέλλα Μεσσηνίας κ.ά.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης  ορχήστρα ζωντανής μουσικής κρατούσε συντροφιά στους επισκέπτες δημιουργώντας χαρούμενη διάθεση.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Το «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του επιχειρηματία Γιάννη Μπαρμπαλιά με την ΠΑΣΕΓΕΣ. Η φιλοσοφία του είναι να αναζητά, να ανακαλύπτει, να επιλέγει και να προσφέρει στον καταναλωτή εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης που παρασκευάζονται από αγροτικούς συνεταιρισμούς και οικοτεχνίες όλης της χώρας, με τα πιο αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, ακολουθώντας παραδοσιακές σπιτικές συνταγές.

Στο «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή περισσότερα από 1.500 ελληνικά, παραδοσιακά, αλλά και βιολογικά προϊόντα προερχόμενα από οικοτεχνίες και αγροτικούς συνεταιρισμούς.

«ΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

Κατάστημα Γλυφάδας: Λ. Ποσειδώνος 81 (εμπορικό κέντρο Colosseum), 16562 Γλυφάδα,

τηλ.: 210-89.48.531,  fax: 210-89.42.558

Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας: Μαριάννα Κομητοπούλου

Υπεύθυνη Καταστήματος Γλυφάδας: Έφη Μαντά

Ώρες Λειτουργίας Καταστήματος Γλυφάδας

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο     : 10:00 π.μ. - 03:00 μ.μ

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή     : 10:00 π.μ. - 08:00 μ.μ.

Ο καιρός αναλυτικά