Πρωτοβουλία διαλόγου με εμπόρους και μεταποιητές από τους Συνεταιρισμούς της Χαλκιδικής για την πράσινη ελιά | paseges.gr

Εκτύπωση Αποστολή
Πρωτοβουλία διαλόγου με εμπόρους και μεταποιητές από τους Συνεταιρισμούς της Χαλκιδικής για την πράσινη ελιά

Πρωτοβουλία διαλόγου με εμπόρους και μεταποιητές από τους Συνεταιρισμούς της Χαλκιδικής για την πράσινη ελιά

11.08.2017 | 08:00
Οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Χαλκιδικής προσκαλούν σε συνάντηση όλους τους εμπόρους και μεταποιητές που ασχολούνται με την πράσινη ελιά της περιοχής.

Στόχος είναι να ανοίξει ένας νέος κύκλος συνεργασίας που θα ικανοποιεί όλα τα μέλη της αλυσίδας παραγωγής.

 

Η συνάντηση προγραμματίζεται για τις 21 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, τις βραδινές ώρες σε ξενοδοχείο στα Μουδανιά, και η σχετική πρόσκληση που εστάλη αναφέρει τα εξής:

 

Θέμα: «Πρόσκληση σε συνάντηση εμπόρων και μεταποιητών πράσινης ελιάς Χαλκιδικής»

 

Αγαπητοί κύριοι

 

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε μια συζήτηση που θα ανοίξει ένα ΝΕΟ κύκλο συνεργασίας.

 

Η ελιά, το κύριο προϊόν στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και οι δύο πλευρές, μπορεί να αποτελέσει τον κρίκο μια άριστης σχέσης μεταξύ μας που θα ικανοποιεί αμφότερα τα μέλη της αλυσίδας.

 

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε αγωνιζόμενοι κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούμε να παράγουμε ένα προϊόν που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς και δεν θα έχει πρόβλημα να διατεθεί από πλευράς σας.

 

Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια οι αγρότες βάλλονται από παράγοντες όπως: αύξηση των αγροτικών εφοδίων, εφορία, τιμές διάθεσης των αγροτικών προϊόντων κ.α., στοιχεία που κάνουν την συνέχιση της καλλιέργειας της ελιάς σε πολλές περιπτώσεις ασύμφορη.

 

Ακούγοντας φωνές αγωνίας των μελών μας για το «τι μέλει γενέσθαι». Παίρνουμε την πρωτοβουλία τώρα που είναι ακόμα νωρίς για τη φετινή χρονιά και σας καλούμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι σε μια εποικοδομητική συζήτηση όπου θα αναπτυχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι δύο πλευρές. Πιστεύουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και οι λύσεις έρχονται μέσα από το διάλογο.

 

Σας θέλουμε συνεργάτες με σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ μας, ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος που ζημίωσαν όλους μας.

 

Τα συμβούλια και τα μέλη των παρακάτω Αγροτικών Συνεταιρισμών, που αναφέρονται στο υπόμνημα, σας προσκαλούν την 21/08/2017 το βραδάκι σε αίθουσα ξενοδοχειακού συγκροτήματος περιοχής Μουδανιών, θα υπάρξει έγκαιρα ενημέρωση για τον τόπο και την ώρα.

Με εκτίμηση

 

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας στα παρακάτω τηλέφωνα:

Τηλ. Αγροτ. Συνεταιρισμού Αγίου Μάμα. 6944896489 2373091588

email agromamas@gmail.com  

 

Τηλ. Αγροτ. Συνεταιρισμού Σημάντρων. 6937123055  2373061284

email a.s.simantra@gmail.com

Ο καιρός αναλυτικά