Πλησιάζει ο 6ος διεθνής διαγωνισμός βιολογικών μελιών BIOLMIEL | paseges.gr

Εκτύπωση Αποστολή
Πλησιάζει ο 6ος διεθνής διαγωνισμός βιολογικών μελιών BIOLMIEL

Πλησιάζει ο 6ος διεθνής διαγωνισμός βιολογικών μελιών BIOLMIEL

10.01.2013 | 07:08
Όπως ανακοινώθηκε στις 29 με 30 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Μπολόνια της Ιταλίας, ο 6ος Διεθνής διαγωνισμός BIOLMIEL για την επιλογή των καλύτερων βιολογικών μελιών (γευσιγνωσία και ποιότητα) από όλο τον κόσμο.

Ο διαγωνισμός Biolmiel διοργανώνεται από την την CRA (Ερευνητική μονάδα για την παραγωγή μελιού) και την C.I.Bi (Ιταλική κοινοπραξία για τα βιολογικά προϊόντα) και αφορά Πιστοποιημένο, βιολογικό συσκευασμένο μέλι, με ετικέτα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες ανεξάρτητα με την επιτυχία/διάκριση στο διαγωνισμό, θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής καθώς και σχετική ανάλυση των δειγμάτων τους.

 

Τα δείγματα και οι αιτήσεις θα συγκεντρωθούν στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ στην Αθήνα ( Αριστοτέλους 38, Τ.Κ.104 33  5Ος όροφος ) και στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Ιταλία.

 

Η αποστολή από μέρους των ενδιαφερομένων  των δειγμάτων στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 21 Ιανουαρίου.

 

Για τη συμμετοχή  είναι απαραίτητη η αποστολή τριών (3) συσκευασιών μελιού το λιγότερο 250gr η κάθε μια, σε γυάλινο βάζο, εκ των οποίων η μία θα πρέπει να είναι χωρίς ετικέτα καθώς και η αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη ( επισυνάπτεται).

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το διαγωνισμό ή με τη συμπλήρωση της αίτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπέυθυνους στο 210 8224384

 

Για την αίτηση συμμετοχής (pdf) πιέστε εδώ:

Ο καιρός αναλυτικά