Φορτώνονται νταλίκες με πρώιμα κηπευτικά σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου | paseges.gr

Εκτύπωση Αποστολή
Φορτώνονται νταλίκες με πρώιμα κηπευτικά σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου

Φορτώνονται νταλίκες με πρώιμα κηπευτικά σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου

19.05.2017 | 10:51
Φορτώνονται από αργά το βράδυ της Πέμπτης σε πλοίο της γραμμής οι νταλίκες με τα πρώιμα κηπευτικά, ενώ επιβιβάστηκαν και επιβάτες οι οποίοι ανέμεναν στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ωστόσο, κατά πληροφορίες το δρομολόγιο δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι την απόφαση της ΠΝΟ.

 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, αγρότες από τη Μεσαρά και την Ιεράπετρα έφθασαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, με νταλίκες γεμάτες με πρώιμα κηπευτικά, υποστηρίζοντας πως έλαβαν διαβεβαιώσεις για την αναχώρηση πλοίου.

 

Οι αγρότες καταγγέλλουν ότι για μία ακόμη φορά αυτοί και τα προϊόντα τους είναι «όμηροι» των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΝΟ, την οποία καταγγέλλουν για αδιαλλαξία σε ό,τι αφορά στη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας, για τη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων. Μάλιστα, κάνουν λόγο για μεγάλη οικονομική ζημιά καθώς, όπως λένε, με την εξαγγελία της απεργίας οι τιμές των προϊόντων τους έκαναν «βουτιά».

 

Σημειώνεται, επίσης,  ότι με απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης, που ελήφθη κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, συγκροτήθηκαν ειδικές επιτροπές ανά περιφερειακή ενότητα προκειμένου να καταγράφουν τα προϊόντα που θα καταλήγουν στις χωματερές, όσο διαρκεί η απεργία.

Ο καιρός αναλυτικά