Αγώνας πρακτικού κυνηγίου μπεκάτσας | paseges.gr

Εκτύπωση Αποστολή
Αγώνας πρακτικού κυνηγίου μπεκάτσας

Αγώνας πρακτικού κυνηγίου μπεκάτσας

06.12.2008 | 14:00
Στις 16-11-2008 ο Όμιλος Κυνοφίλων Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε αγώνα πρακτικού κυνηγίου μπεκάτσας στην περιοχή «Λειβάδια» Δήμου Ινάχου Ν. Αιτωλ/νίας. Κριτές του αγώνα ήταν ο κ. Μιχάλης Λάμπρου με βοηθό τον κ. Χαλαστάνη Δημήτριο.

Η όλη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή και τις προσπάθειες των μελών του Δ.Σ του Ο.Κ.ΑΙ και την κατανόηση των κυνηγών της περιοχής δεδομένου ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ελεύθερο κυνηγότοπο.

Αν και οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες (υψηλές θερμοκρασίες ) εντούτοις η περιοχή είχε κρατήσει κάποια πουλιά και έτσι στην βαθμολογία κατάφεραν και μπήκαν δύο (2) σκύλοι : ο R.G.ΟRFEAS αγγλικό σέττερ του κ. Ραπακούλια Χρήστου και ο AMOS αγγλικό σέττερ του κ. Παπασωτηρόπουλου Αλέξανδρου.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 22 αποκλειστικά σε Βρετανικές φυλές και στην πλειοψηφία τους ανήκαν σε απλούς κυνηγούς . Παραβρέθηκαν εκτός των διαγωνιζόμενων και φίλοι κυνηγοί. Το επίπεδο των σκύλων κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα ,σύμφωνα με τους κριτές.

Αποτελέσματα

Κυριακή 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008

1ος Εξαίρετος ο RAPAKOYLIAS GENESIS ORFEAS (BEK 45877) ιδιοκτήτης και κυναγωγός ο κ. Ραπακούλιας Χρήστος

2ος Εξαίρετος ο AMOS (BEK 58968) ιδιοκτήτης και κυναγωγός ο κ. Παπασωτηρόπουλος Αλέξανδρος

Ο Ο.Κ.ΑΙ ευχαριστεί θερμά τον κ. Μιχάλη Λάμπρου που δέχτηκε την πρόσκληση με χαρά ,προκειμένου νε μεταδώσει τις γνώσεις του και την εμπειρία του στον αγώνα.

Ο καιρός αναλυτικά